Raamtinten

Privacyglass – automotive zonwerende raamfolies

Raamtinten is het aanbrengen van een zonwerend raamfolie op de achterruiten van de auto. Door het tinten van de autoruiten blijft de temperatuur in de auto lager, wordt de bekleding beschermt tegen verkleuring door UV straling en raamfolie geeft natuurlijk meer privacy, zonder dat u zelf zicht verliest.

Door een specialist geïnstalleerde raamfolie in uw auto geeft uw auto een mooie uitstraling en is bovendien zeer functioneel.

Wij adviseren u graag.

Kwaliteit, Professionaliteit en Waarde

Snel en goed geholpen. Een betrouwbaar en professioneel bedrijf met kwaliteit materiaal.

Service: Getinte ramen in voertuigen

– Team Leatherbox

Werkt zeer netjes!

Neemt de tijd. Het resultaat blijft netjes zonder belletjes of rimpels.

– K. Kijzerwaard

Kwaliteit, professionaliteit

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf! Mijn Volkswagen Golf GTE gebracht voor het tinten van de ramen aan de achterzijde. Ik kon al snel terecht en het resultaat mag er wezen! Erg blij met het resultaat en een fijn afhandeling. Auto was binnen een paar uurtjes ook alweer klaar.

Service: Getinte ramen in voertuigen

– David van der Linden

Top!

Tinten van ramen (BMW 1-serie) erg mooi gedaan.

Service: Decoratief getint glas, getinte ramen in voertuigen

– Mattia Nieuweland

Tevreden

Zeer tevreden, erg blij met eindresultaat!

– JanJochem Overgaauw

Echte vakman!

Hier breng ik me volgende auto weer.

Service: Getinte ramen in voertuigen

– Mitchell Lodder

De voordelen van raamtinten middels raamfolie op uw auto zijn:

Koele auto

Een koelere auto. Wist u dat zonwerende raamfolie, afhankelijk van de gekozen tint, de stralingswarmte met 65 % kan reduceren? Uw airco zal veel minder hard hoeven werken (brandstofbesparing). Bovendien zal uw auto na een periode in de zon te hebben gestaan veel minder warm aanvoelen als u instapt!

Bescherming tegen inkijk

Privacy. Zonwerende folie voor raamtinten biedt, afhankelijk van de gekozen tint, een goede bescherming tegen inkijk in uw auto. Hiermee kunt u inbraak voorkomen. Bovendien bieden getinte ramen zeker voor de passagiers achterin veel privacy. Hinderlijk zonlicht wordt buiten gehouden wat heel plezierig is voor kinderen en dieren die achterin zitten.

Uw interieur blijft langer mooi

Bescherming van het interieur. UV straling is slecht voor het interieur van uw auto. Dat valt u misschien niet direct op maar vergelijk het interieur van een paar jaar oude auto maar eens met dat van een nieuw exemplaar. Dan ziet u het verschil. Leer verkleurt en kan gaan barsten, kunststofdelen worden broos en vaal, stoffen bekleding wordt eveneens vaal. Zonde, want dat is niet nodig! Xpel zonwerende raamfolie voor raamtinten absorbeert minimaal 99% van de schadelijke UV straling en voorkomt zodoende veroudering van uw interieur.

Veiligheid

Bescherming voor inzittenden. Bij ongeval of inbraak kunnen duizenden kleine glassplintertje het interieur van uw voertuig beschadigen of‐ veel erger nog‐ verwondingen bij u en uw medepassagiers veroorzaken. Zonwerende raamfolie houdt glassplinters bij elkaar en voorkomt daardoor letsel en leed. ‐ detail; een autokraker wil nog weleens meteen afhaken als hij merkt dat de ruit niet gelijk versplinterd en uit elkaar valt‐. Voor mensen die zonwerende raamfolies niet voldoende vinden op het gebied van veiligheid is er ook een speciale (niet getinte) veiligheidsfolie die meer bescherming biedt.

Belangrijke opmerking

De genoemde voordelen van zonwerende raamfolies zijn niet van toepassing op de autoruiten die reeds af fabriek van een getint laagje zijn voorzien. Dit ziet er welliswaar goed uit maar heeft geen enkele functie aangezien het alleen een verflaagje betreft. Alleen achteraf gemonteerde Xpel folie biedt u de genoemde voordelen:

  • Zonwerend,
  • Warmtewerend,
  • UV-werend,
  • Veiligheidverhogend.

Kwaliteit

Style M staat voor kwaliteit. Wij bieden je een het raamtinten voor een zeer schappelijke prijs

‘Goedkoop is duurkoop’, dat geldt beslist ook voor raamfolie.

Laat je niets wijsmaken door aanbieders met stuntprijzen. Ze beweren met goede kwaliteit folies te werken, met ‘ik weet niet hoeveel jaar’ garantie. Uiteindelijk wordt een B-keuzefolie op je auto gemonteerd, met garantie tot aan de deur. In het begin zie je dat niet, maar dat merk je als de folie, na een jaar of zo, paars wordt of loslaat. Tja, het moet ergens op worden verdient.

Garantie bij Style M is ook echt garantie. De folie die wij u aanbieden krijgt u ook en wordt met de modernste technieken gemonteerd. (Certificaat beschikbaar)