Maakt het iets uit of ik mijn auto met een dure of een goedkope folie laat beplakken?

Ja, wel degelijk! Ook bij b.v. het tinten van ramen geldt: goedkoop is duurkoop. Als het tinten van ramen goedkoop wordt aangeboden kunt u er, wat ze ook zeggen, van uitgaan dat er met goedkope folies gewerkt wordt, immers, het moet ergens op verdient worden. Na een jaar begint uw raamfolie paars te worden. Na een langere periode ontstaan er scheurtjes in het materiaal.

Style M werkt als het om raamfolies gaat alleen met zeer hoogwaardige folies van het merk Suntec. En die 7 jaar garantie krijgt u ook echt, dat is niet alleen een mooi praatje. (Garantie op montage 6 maanden) Een certificaat is beschikbaar.

Die vochtbubbels onder de raamfolie, verdwijnen die nog?

Jazeker, raamfolie moet uitdampen. Er blijft na de montage altijd wat vocht achter de folie. Dat is normaal, maar het verdwijnt vanzelf. Wel kan het een aantal weken duren. De auto in de zon zetten en de achterruitverwarming aan zetten versnelt dat proces. Bent u er dan nog niet zeker van, neem dan contact met ons op.

Hoelang moeten de ramen dicht blijven na het tinten?

Ongeveer 4 dagen. De folie is dan nog niet uitgedampt, maar hecht wel. Mocht zich een probleem voordoen dan kunt u zich uiteraard bij ons melden.

Kan ik de tinten zelf uitzoeken?

Jazeker, style M kan u 4 verschillende tinten aanbieden. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.